Atradius Atrium

Atradius Atrium je náš nový inovativní online systém, který vám poskytne vše, co potřebujete pro každodenní správu vaší pojistné smlouvy nebo při zadávání žádosti o pojistné krytí.

Atradius Atrium je náš nový inovativní online systém, který vám poskytne vše, co potřebujete pro každodenní správu vaší pojistné smlouvy nebo při zadávání žádosti o pojistné krytí.

Atradius Atrium | Credit management portal

Atradius Atrium vám přináší informace o vašem pojištění pohledávek a systémy na podporu a prezentaci vašeho obchodního rozhodování, to vše dostupné - společně s Atradius Insights - na bezpečném online portálu pod jedním přístupovým heslem. Systém Atrium byl vytvořený pro snadné každodenní použití a poskytuje okamžitý přístup k informacím o vašich zákaznících - vašich odběratelích - na jednom přehledném displeji. Jako centrum pro správu pojištění vašich pohledávek vám tento systém poskytuje přístup do vaší pojistné smlouvy a k jejím nástrojům, umožňuje vám vyhledávat informace o bonitě vašich odběratelů, ratingu a garantuje vám přístup k publikacím, které vám pomohou zlepšit procesy řízení vašich pohledávek.

Aby pro vás byl přechod na nový systém co nejlepší, zajistili jsme vám, že budete moci i nadále používat služby Serv@Net a Atradius Insights souběžně s portálem Atradius Atrium. Nicméně, do konce letošního roku plánujeme přejít na používání pouze jedné platformy, a to právě Atradius Atrium.

Přihlaste se do všech systémů, které spravujete, pouze z jednoho místa

Protože Atradius Atrium je online platforma, máte k ní přístup z jakéhokoliv místa na světě 24 hodin denně. Systémové funkce byly navrženy tak, aby vyhovovaly každodennímu používání a podporovaly vaši firmu v řízení úvěrových rizik a správě pohledávek. To v sobě zahrnuje možnost zadávat a přijímat žádosti o pojistné krytí, jakož i přístup k informacím o vašich odběratelích, které jsou známou součástí služby Atradius Insights.

Atradius Atrium je aktivní systém s následujícími funkcemi, které vám umožňují:

  • Vyhledávat a zadávat vaše odběratele
  • Získat okamžitý přehled o stavu vašeho portfolia a spravovat podmínky vaší pojistné smlouvy a to včetně možnosti žádat, přijímat nebo dostávat rozhodnutí o pojistném krytí, následně pak zobrazovat a spravovat limity
  • Přístup k informacím o aktuálnosti finančních výkazů vašich odběratelů
  • Přístup ke službě Atradius Insights, která vám pomůže chytře spravovat vaše portfolio
  • Přístup ke klíčovým publikacím týkajících se vaší země a odvětví
  • Spravovat svoje přístupy kdekoliv a kdykoliv chcete, ať už z počítače nebo tabletu
  • Využívat funkce pro zobrazení ve více jazycích a měnách

A to je jen začátek toho, co všechno vám Atradius Atrium nabízí. Další funkce budou dostupné během několika následujících měsíců.

Online platforma, kterou jste vždycky chtěli použít

Portál Atradius Atrium navazuje na naše úspěšné online služby Serv@Net a Atradius Insights. Sytém Atrium byl vytvořený na základě zkušeností a požadavků od našich zákazníků, kteří si velmi oblíbili správu online systému Serv@Net a intuitivní ovládání portálu Atradius Insights. Vycházeli jsme z jejich poznatků a vytvořili Atradius Atrium.

Stěžejní informace se týkají hlavně správy vašich přístupů k pojistné smlouvě a vašich odběratelů. Atradius Atrium ale není jen o informacích. Je to nástroj, který vám umožňuje požádat  o pojistné krytí a následně získat rozhodnutí o limitu. Pokud požádáte o pojistné krytí  na odběratele, nastaví se vám automaticky předvolené možnosti pro zadané krytí. Pak už stačí si jen vybrat to, co je pro vás důležité a potvrdit vaši žádost. Pokud vám můžeme pojistné krytí poskytnout, limit vám bude ihned schválen. Pokud nebudeme moci poskytnout okamžité krytí, vysvětlíme vám proč.

Jestli se chcete dozvědět, jak vám může systém Atradius Atrium pomoci, podívejte se na naše video.

 

Atradius Atrium pro pojišťovací zprostředkovatele a agenty

Poskytujeme specializované přehledy a informace pro pojišťovací zprostředkovatele a agenty od správy jednotlivých pojistných smluv až po správu skupinových pojistných smluv a/nebo portfolia. Bezpečné přihlášení do systému vám umožní přístup k informacím, které požadujete a které vám pomohou zlepšit kontakt s vašimi zákazníky a zajistí vám, že se stanete součástí jejich obchodní strategie s přidanou hodnotou.

Atradius Atrium – dalším krokem jsou funkce pro zobrazení ve více jazycích a měnách

Plánovaný vývoj systému Atradius Atrium a jeho další růst je v souladu s naší filozofií, která je toho názoru, že v podnikání nezůstává nic neměnné a je proto důležité neustále vyvíjet nové systémy a procesy, které zajistí sílu a flexibilitu pro váš další růst. To znamená, že nás už brzy budete moci také prostřednictvím tohoto systému upozornit na hlášení o nezaplacení, oznámit nám škodnou událost nebo nám předat případ na mimosoudní vymáhání.

Související obsah

Atradius Insights

V dnešním náročném konkurenčním obchodním prostředí je klíčovou výhodou, pokud máte v ruce aktuální informace a přehledy.

Collect@Net

Collect@Net je online systém, který umožňuje klientům Atradius Collections využít našich zkušeností ve vymáhání pohledávek a současně sledovat vývoj případu a jednotlivé kroky ve vymáhání.

Atradius Connect - efektivní správa pojistné smlouvy

Zvyšte rychlost a efektivitu vaší správy pohledávek. Atradius Connect vám umožňuje efektivní správu vaší pojistné smlouvy.